„DANSICONS”- 11 ANI DE ACTIVITATE

# Publicat pe data de

Compania de construcţii “Dansicons” aduce noi emoţii de bucurie clienţilor săi. Zeci de locatari au participat la darea în exploatare a blocului de locuit de pe strada Matei Basarab 2\1.

Amplasat într-o zonă excelentă din sectorul Râşcani al capitalei şi inaugurat cu 8 luni mai devreme decât termenul stabilit, noul proiect vine să demonstreze o dată în plus calitatea, profesionalismul şi efortul colectiv al adevăraţilor specialişti, care formează colectivul companiei “Dansicons”. Ceremonia de inaugurare a acestui bloc de locuit cu 10 etaje nu este întâmplătoare, ci vine să marcheze împlinirea a 11 ani de activitate a companiei.

Lucrările proiectului au durat aproximativ 18 luni. Şi dacă unii aşteaptă ani de zile până să-şi primească locuinţele, atunci clienţii “Dansicons” beneficiază de cuibul lor familial cu mult înainte de termenul limită. Bucuroşi că în curând vor intra în posesia cheilor de la apartamentele proaspăt finalizate, proprietarii au venit la ceremonia de inaugurare.

“Dansicons” este considerată una dintre cele mai importante companii de construcţie din ţară, iar colectivul de profesionişti care numără aproape 300 de persoane, a ştiut întotdeauna să inspire încredere şi să-i facă pe oameni să-şi realizeze visul de a avea un acoperiş de-asupra capului.
“Dansicons – construim azi, cu gândul la ziua de mâine.”

(+373) 022 830007, 079830007
Companie de constructie

Facebook