CASĂ DE PIATRĂ! PENTRU 900 DE FAMILII

# Publicat pe data de

900 de familii își vor schimba adresa. Complexul Rezidențial „Nicolae Testimițanu” va fi noua lor viză de reședință. A fost inaugurat cel mai grandios proiect locativ din Chișinău și chiar din republică, realizat de compania de construcții „Dansicons” pe baza unui parteneriat cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testimițanu”.

În cadrul unei ceremonii solemne au fost date în exploatare primele 3 tranșe cu 8 blocuri finisate. Întreg cartierul va include 34 de blocuri, cu 1900 de apartamente.

„E cel mai grandios Complex Rezidențial care întrunește 7 tranșe, aproximativ 1900 de apartamente, iar astăzi dăm în exploatare primele 3 tranșe, respectiv 900 de apartamente, adică bucurăm 900 de familii odată”, a menționat Iurie Dârda, director general și fondator al SRL „Dansicons”.

Infrastructura complexului include și 2 nivele de parcare cu peste 360 de locuri, cel mai mare teren de joacă pentru copii din întreg orașul și zone pentru practicarea sportului.

„Ne-am străduit, am lucrat. Aceste tranșe sunt date  în exploatare cu trei luni înainte de termen și cu această ocazie vreau să felicit toți locatarii, să le doresc sănătate, lumină în suflet, lumină în casă”, a spus Valentin Brașovschi, director executiv „Dansicons”.

Primii locatari care au primit cheile de la căminele familiale sunt lucrători din domeniul medical. „Sunt foarte mândră că voi locui aici cu familia mea. Am așteptat foarte mult ca să avem o casă nouă și țin să le mulțumesc tuturor celor care au contribuit, evident, administrației universității și comaniei „Dansicons” pentru că au realizat așa un proiect frumos și ne-au făcut fericiți”, a mărturisit Angela Babuci, asistent universitar USMF, „N. Testimițanu”.

„E un lucru foarte important pentru comunitatea medicală și în genere pentru Universitatea de medicină. La noi în universitate se petrece schimbul de generații, și încadrând persoane tinere la catredre și subdiviziunile universitare, fără vorbă că nu dispun de spațiu locativ și prin aceasta o mare parte din ei au putut să capete anumite condiții”, a specificat rectorul USMF „N. Testimițanu”, Ion Ababii.

Viitorii locatari au participat și la o tombolă, prin care compania a lăsat la discreția norocului premii de valoare, printre care și un automobil.

„Construim astăzi, cu gândul la ziua de mâine!” Cu acest slogan Compania „Dansicons” a demarat, în 2011, realizarea ambițiosului proiect. În timp record, în 2014, complexul rezidențial își va deschide ușile pentru toți locatarii.

 

Sursa: http://unimedia.info/stiri/video-dansicons-casa-de-piatra-pentru-900-de-familii-64313.html

(+373) 022 830007, 079830007
Companie de constructie

Facebook